HECCEI Baby Plávanie Float Pridať Chvost Non-nafukovacie s Baldachýnom Mambobaby Detskú Jemnú Pokožku-Priateľské Plávať Krúžok Batoľa Bazén Hračka

  • €68.31
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Plávanie Float
  • Odporúčame Veku: 0-3y
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: HECCEI

Sku: w324313

Úvod:

Mambobaby Dieťa Plávať Plaváky dostal inšpiráciu z záchranné koleso lode.Nafukovacie plávanie krúžok je vodný hračka, je to ľahké zlomiť a únik, ktorý môže ľahko spôsobiť úrazy ako utopenie.Táto non-nafukovacie plávanie krúžok úspešne rieši tieto problémy.Nie je únik vzduchu alebo rozbitie bez inflácie.Tam bude žiadne riziko utopenia spôsobené vzduchu úniku.

Či už vonku, pri jazere, v mori, v bazéne, alebo vo vnútri v bazénovej hale: vysoko kvalitné, praktické a super krásne!Do vody, poďme si vodný svet!

Popis produktu:

Mambobaby nový unikátny baby plávanie tréner s odnímateľná slnečná ochrana strechy pre deti od 3-24 mesiacov je tešíme sa na objavovanie krásne zadarmo vodného sveta s málo neplavcov!

Jedinečný dizajn: Tento inovatívny plávanie krúžok má lepšiu konštrukcie založené na bežné baby plávanie školiteľov okrem roztomilý, dieťa-priateľský cartoon vzhľad.Nastaviteľné pracky vzadu, aby vyhovovali väčšine dieťa veľkosti zaručuje bezpečné držanie tela a najvhodnejšie plávanie pozíciu, Vďaka vymeniteľné slnko baldachýn, baby plávania je vhodný aj pre slnečné kúpanie počasie.

Plavecký krúžok dáva dieťaťu pocit bezpečia, vo vode, v rovnakom čase ako unimagined slobodu pohybu; Deti radi roztomilé kačica, rodičia sa môžu zabaviť s dieťaťom vo vode bez stresu, dokonca aj vonku v sálajúce slnko

PODPORUJE držanie TELA A SKÚSENOSTI: Tento plávanie pneumatiky tiež podporuje motoriku a budovanie svalov pri pohybe vo vode a je ideálny pre vane, bazény, jazerá a more.

UPOZORNENIE!V silnom chvost musia byť nainštalované počas celého procesu pomocou plaváka, a na znak poloha môže byť použitá iba pre bábätká menej ako 6 mesiacov.POUŽÍVAJÚ TO NA ZÁKLADE DOSPELÝCH JE STÁLYM DOHĽADOM.NIKDY NENECHÁVAJTE DIEŤA V BAZÉNE PLÁVAŤ BEZ DOZORU.

sme radi, plávajúce pocit ľahkosti

sme radi, relaxačnú dovolenku od každodenného stresu vo vode

sme radi dieťaťa smiech a radosť v bazéne/pláži

a my sme hlavne radi 100% zameranie bez rozptyľovania (e.g.mobilný telefón ;)), "BYŤ" SPOLOČNE namiesto "s", "vytvorenie" alebo "nutnosti" niečo.

Na HECCEI plávať je neuveriteľne šťastný, že sa časť z najkrajších okamihov v rodine, na podporu tie veľké a prinášať radosť najmenších!

Naše vysoko kvalitné plavecké pomôcky boli vyvinuté špeciálne pre malé "neplavcov", tak, že "mini" člen rodiny môže byť s vami všade a rodinné kúpanie čas/sviatky sú ešte viac uvoľnene, flexibilné a zábavy!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: