RYRA Skladacia Notebook Stojan Prenosné Podporu Základne Držiaka Nastaviteľné Stúpačky Chladenia, Držiak na Notebook & Tablet Príslušenstvo

  • €16.07
  • €29.76
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Kov

Sku: w466077

RYRA Skladacia Notebook Stojan Prenosné Podporu Základne Držiaka Nastaviteľné Stúpačky Chladenia, Držiak na Notebook & Tablet Príslušenstvo

Popis:

Typ:prenosný držiak

Materiál:hliníková zliatina

Položka farba:strieborná

Platné notebooku: Vhodné pre notebook do 17 palcov veľkosť

Veľkosť:21*19.8*2cm/8.25*7.78*0.79 palec(L*W*H)

Výška max:27 cm/10.61 palcový

Čistá Hmotnosť: 600 g/21.16 oz

Špecifikácie:

【Nastaviteľné a Sklopné] vyzýva Vyvoláva výška svoj notebook čo najpohodlnejší pozíciu, aby sa zabránilo ramien a pása bolesti.

【Hliníkovej Zliatiny Materiálu] vyzýva Vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, silné únosnosti, nie je ľahké dostať hrdze a trvanlivé pre dlhotrvajúce.

【Protišmykové Silikónové Dizajn] vyzýva S non-slip silicone pad dizajn umožňuje umiestniť váš notebook stably, aby sa zabránilo náhodnému triasla a posuvné.

【Stabilné A Ochranné] vyzýva Vyrobené zo zliatiny, stojana je veľmi pevná a má hladký okraj, ktorý je chrániť vás z toho, že je poškriabaný.

【Ergonomický Dizajn] vyzýva Obrazovky umiestnené v úrovni očí a naklonená uhol maximálne zmierniť vaše krku a ramien kmeň.Dobré posedenie držanie tela pri vašej pracovnej stanici znamená, že vaše telo je uvoľnené.Výška a nastavenie uhla sa zhodujú na ergonomický dizajn, ktorý chcete upraviť držanie tela a správne držanie tela môžu zmierniť bolesti v ramene a pás pre pohodlné sledovanie, čítanie a písanie.

【Odvod tepla] vyzýva Na hliníkový materiál má endothermic funkcie pomáhajú znížiť notebooky teplota prirodzene.Duté dizajnom ponúka viac priestoru pre prúdenie vzduchu, aby sa vaše zariadenie v pohode.

【Širokú Kompatibilitu] vyzýva Praktický dizajn pre váš život, vhodná pre všetky notebooky, PC, notebookov až do 17". (Pre Apple MacBook, pre MacBook Pro, pre MacBook Air, pre Spoločnosť, pre Acer, pre ASUS, pre HP, Dell a iné notebooky.)

Package Zahrnuté:

1*Laptop Stand

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: