Motocyklové Reťaze Tensioner Nastavovač s paddock dutinky držiak pre Kawasaki ninja ZX10R ZX-10R 2011 2012 2013 2014 2015 Red&Silver

  • €104.21
( 1 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • zx10r 2017 reťazca, nástroj zx10r 2013, panel zx10r 2013, nálepky zx10r 2013, reťaz zx10r 2013, 2005 zx10r reťazca, reťaz zx10r 2016, zx10r 2008 reťazca, reťaz asjuster zx10r 2008, zx10r 09 reťazca
  • Položka Druh: Reťazové Sady
  • Položka Hmotnosť: 0.65kg
  • Položka Výška: 6.2cm
  • Položka Šírka: 8.3cm
  • Názov Modelu: HH21-22
  • Položka Dĺžka: 19.6cm
  • Druh Materiálu: 6061 T-6 kusu hliníka
  • Názov Značky: HUIHUANMAD

Sku: w480054

NOVÁ vylepšená verzia!!

Popis

Reťaz poistných udalostí, ktoré majú SwingArm Cievka nainštalovaný na to sú obrábané z jednej pevnej kus, CNC obrábané od kusu Ergal 7075 a 6082 zliatiny, eloxovaný spolu s ušľachtilej ocele umožňuje presné nastavenie prvýkrát zakaždým.

Ak chcete upraviť jednoducho otočte malé nastavovač ručne, ktorá má malé zárezy, že kliknite na tlačidlo, keď sa obrátil, a metrickú mierku sa vyrazí do zliatiny, takže môžete dosiahnuť 100% presné line up z ľavej a pravej strany.Predstavujeme elegantný závod dizajn, reťaz poistných udalostí sú ideálne pre obe skladby a na ulici.

Funkcia

--Ľahký dizajn, vyrobené z kusu hliníka a eloxované Farby.

--Jasné,Ľahko vidieť úprava známok na zabezpečenie riadneho kolesa zarovnanie.

--Jeho štýlový dizajn je ideálny na výzdobe svojej motorke.

--Č. montážny Návod,Žiadna úprava potreby.

Informácie o produkte

-- Stav: 100% Zbrusu Nové

-- Materiál: CNC Hliníkové + Nerezová Oceľ

-- Farba: Ako na Obrázku Zobrazené

-- Povrchová úprava: Elox

-- Typ:Reťazec Nastavovacie Tensioner s Paddock Dutinky

Package Zahrnuté

1 pár Zadnej Nápravy Blok Reťazca Nastavovač (Ľavej a pravej strane)

Farba: ako na obrázku zobrazené.

Použitie: Kawasaki ninja ZX10R 2011-2012-2013-2014-2015

Dôležité Upozornenie

1.V tabuľke nižšie sú najčastejšie bicykli modely.V každom prípade, pred objednaním, prosím, overte rozmery pôvodného produktu, (OEM)

2.Prosím, nechajte 2-3 chyby spôsobené ručné meranie

3.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované isté

4.Návod nie je v cene.Prosím skontrolujte a uistite sa, veľkosť a obutie opatrne!Ak máte akýkoľvek problém,prosím voľne napíšte nám!

Obrázok zobraziť

Poznámka:

Existuje mnoho faktorov v anodická oxidácia hliníka procesu.Váš časti sa môže mierne líšiť vo farbe od fotografie.Môžu byť o niečo tmavšie, alebo svetlejšie, ako to je nemožné reprodukovať presne rovnaký elox farba zakaždým, keď máme tieto vyrobené.Platba

* Uveďte, prosím, vaše informácie je nižšie na spracovanie objednávok:

Uistite sa, že povedzte nám FARBU vašej objednávky + bicykli značka, MODEL, ROK + TELEFÓNNE # v Alipay upozornenie!!!

* Alipay je len on-line platobnú metódu, ktorú akceptujeme.Prosím, uistite sa, že máte platnú/potvrdené Alipay konta pred ponúk.

* Platba musí byť uskutočnená najneskôr do 2 dní dražby čas ukončenia.Non Platiť ponuku bude správa na www.bekamotosro.sk.

* Kupujúci z Brazílie, uveďte, Prosím, vaše Daňové identifikačné číslo. (bez Tax ID #, nemôžeme loď v Brazílii).Poštovné

KRAJINA

DOPRAVA SLUŽIEB

DODACIA lehota

NÁKLADY na DOPRAVU

Európy, USA, Kanada, ruská

Čína Post / Singapur Post a iné kuriér

10 – 30

(počas pracovných dní)

Doprava zadarmo

Poznámka:

1. Colné odbavenie je letného času, colné odbavenie oneskorenie nie je pod predávajúceho kontroly.

2.Kupujúci je potrebné zaplatiť ďalšie poplatky v prípade, že dodávka je vo veľmi vzdialenej oblasti( addtioanl poplatky sa vzťahuje na prepravné spoločnosti konečné potvrdenie).

Medzinárodné Kupujúcich-Poznámka:

1. Dovozné clá, dane a poistné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu.Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť.

2. Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.Podmienky Predaja

Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné na našej strane.Avšak na to, aby ste sa vyhli akýmkoľvek potenciálnym oversights, som zdvorilo požiadať vašu pomoc a pomáhajú nám, aby sa to vzájomne uspokojivé transakcie tým, dôkladne preskúmanie položka opis a fotografie, a pýtať sa na všetky otázky pred ponúk.

1. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti zákazníka.

2. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, náš Služby Zákazníkom štáby, vítam vás na nás e-mailom.Snažíme sa odpovedať na všetky otázky a vyriešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné.

Úradné Hodiny: Čína Čas GMT+8:00

Pondelok - sobota 8:00-18:00

Poznámka:

1.Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Prosím, dovoľte 1 pracovných dní pre nás odpoveď.Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nedosiahol v plnej veľkosti.

2.Vzhľadom na niektoré ISP SPAM filter nastavenia možno nebudete môcť prijímať naše odpovede; ak máte problémy dostávať naše e-maily, možno budete musieť použiť iný e-mailový účet, kontaktujte nás.

3.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy .Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor na Alipay.

Anonymous

2022-12-17

Produkt sa dodáva s nesprávne nastavovacej skrutky, nie ako je uvedené v snímky, takže prst nastavovač k ničomu, ako by to len točiť na mieste a nie upraviť. Nebezpečný výrobok, ak nechcete vedieť, čo robíte pri inštalácii Kontaktovať predajcu len pýtam pre správne hadware ktoré majú byť odoslané, ale nikdy neobťažoval reagovať Majstrovstvo je lepšie ako väčšina, ale lacnejšie verzie som si kúpil pred mal správne skrutka, že nech u prispôsobiť.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: