Univerzálny Zvárací Lepidlo Plastu Dreva, Kovu, Gumy Pneumatiky Opraviť Lepidlo Spájkovanie Agent Viacúčelové Lepidlo Super Lepidlo

  • €1.36
  • €1.70
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne

Sku: w10857

Funkcie:

1. Extra vysoká pevnosť lepidla je navrhnutý s pin-bodová tryska, ktorá môže dosiahnuť jednoduchú a presnú aplikáciu.

2. Mastné lepidlo s vysokou pevnosťou je vodotesný a bezpečné, bez silný zápach.Tento super lepidlo vám puto, ktoré potrebujete, ktorý vám pomôže dosiahnuť čistý a profesionálny výsledok.

3. Olej na báze lepidla sa dá použiť na rôzne povrchy, vrátane kovu, kože, korku, keramiky, dreva, drevotriesky, textílie, papier, kartón, lepenka, guma.To môže byť tiež použitá na byt, zvislý, nerovnomerné, a zvýšených plochách.

4. Zváranie lepidlo pomáha preniknúť do najmenších trhlín, pórov a trhlín, čím sa výrazne zlepšuje odolnosť voči nárazu a silu.Poskytuje silnú priľnavosť na vnútorné DIY, inštalácie a údržby.

5. To trvá len 15 až 30 sekúnd a dosiahnuť maximálnu pevnosť.Jemne naneste malé množstvo naša instant lepidlo, a sledovať magic stalo.

Špecifikácia:

Produkt: Univerzálne lepidlo

Veľkosť: cca 7*2*2cm/2.76*0.79*0.79 v

Netto Obsahom: o 10 ml

Skladovanie: chladné, tmavé, vetrané

Použitie: Rýchlo dlhopisov guma, kov, drevo, sklo, keramika, plasty (okrem polyetylén), a iných materiálov.

Balenie Zoznam:

1 sada univerzálne lepidlo

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nepremokavé Účinok: Tento zvárací lepidlo na kov, je vodotesné a znesie každodenné použitie.Dlhopisy rýchlo a bez upínacej a zaručuje dlhé-trvalé výsledky, aj na tovar v umývačke riadu.

2.Hlboké Preniknutie: mastné super lepidlo môže rovnomerne toku a potom preniknúť najlepšie mikro-zlomeniny, póry a trhliny hlboko zvýšiť odolnosť voči nárazu a silu.

3.Široké použitie: olej na báze lepidla sa dá použiť na rôzne povrchy, vrátane kovu, kože, korku, keramiky, dreva, drevotriesky, textílie, papier, kartón, lepenka, guma.To môže byť tiež použitá na byt, zvislý, nerovnomerné a zvýšených plochách.

4.Presné platiť: pin-bodová tryska umožňuje presnú aplikáciu bez odkvapkáva voda a bahno.Jeho extra dlhé tip umožňuje jednoduchú aplikáciu na ťažko povrchy.

5.Rýchlo Suché: Tento spoľahlivé a univerzálne lepidlo je ideálnou voľbou.Lepidlo bude vyrovnať na jeho vlastné hladké povrchy, a rýchlo suchý.Bude to jasné, a je pripravený na maľoval.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: