Tuya Inteligentný život APLIKÁCIU IR RF Diaľkové Ovládanie WiFi Smart Home pre klimatizáciu VŠETKY TV LG TV garážové brány Podporu Alexa,Domovská stránka Google

  • €13.44
  • €15.99
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Smart app život, battery monitor, tuya smart teplota a vlhkosť, senzor, inteligentný senzor, teplotný senzor, CoRui
  • Smart home platform: Tuya
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: TY-S06 Pro
  • Certifikácia: ce, RoHS
  • Názov Značky: ELEOPARD

Sku: w113483

Tuya IČ RF Diaľkové Ovládanie WiFi Smart Home pre klimatizáciu VŠETKY TV LG TV garážové brány Podporu Alexa,Google Home

Vlastnosti produktu:

S týmto Univerzálne IR Diaľkové Ovládanie, môžete použiť svoj inteligentný telefón na ovládanie domácich spotrebičov, ako sú STB(Set-Top-Box), TV Box, TV, klimatizáciu, Ventilátor, DVD, a RF zariadenia atď.

Kompatibilný s väčšinou značiek, podrobné informácie nájdete na podporované značky zoznamu v Aplikácii.Okrem toho má VZDELÁVANIA FUNCTON, umožňuje kopírovať kľúčové funkcie pôvodné diaľkové ovládanie Aplikácie.

Poznámka: Nie je kompatibilný s domácimi spotrebičmi, ktoré používajú RF používa Koľajových kódovanie alebo BLUETOOTH diaľkové ovládanie.

1. Masívne IR Kód Databázou

Podpora 4000+ značiek, 50000+ IR Kód na cloud, podporované zariadenia knižnica je neustále aktualizovaný podľa typu cloud.

2. RF(Radio Frequency) Kópiu a Opakujte

Podpora RF Kopírovať a Opakovať.Takže je možné podporiť Curtanins, rolety, Okná, Tlačné,Vešiak, Premietacie plátno, Garážové brány, Zaťahovacie Dvere, RF Prepínač, a dokonca prispôsobené tlačidlo.

3. Aplikácia Remote Control

Diaľkové Ovládanie vaše domáce spotrebiče pomocou "Tuya Smart" Aplikáciu vo vašej smart telefónu kdekoľvek a kedykoľvek.Príklad: zapnutie domov/C v predstihu, sa teší na príjemnú teplotu, akonáhle sa dostanete domov.

4. Jednoduchá inštalácia a pripojenie k APP

Použitie najnovších Tuya čip.Po privádzaní energie na to, APLIKÁCIA sa automaticky nájsť cez Bluetooth.Môžete ho pripojiť k "Inteligentný Život" APP s len pár kliknutí na obrazovky.

5. Ovládanie hlasom

Pripojenie Inteligentných reproduktor, ako je Amazon Alexa, Google Domov, Yandex Alice, budete schopní ovládať vaše domáce spotrebiče podľa hlasu.

6. DIY

Prispôsobenie tlačidiel v Tuya Smart App ak vaše domáce spotrebiče značky nie je v zozname, alebo nie sú podporované.

Produkt Parameter:

* Vstup: DC 5V/1A(Micro USB ŽIADNY Adaptér)

* IR(Infračervené Frekvencia): 38KHz

* RF(Radio Frequency): 433MHz a 315MHz

* IR Diaľkové Ovládanie Vzdialenosť: 10m (Voľný prostredia)

* RÁDIOFREKVENČNÉ Diaľkové Ovládanie Vzdialenosť: 100 m(Voľný prostredia)

* Pripojenie: Wi-Fi pripojenie na 2,4 GHz

* Aplikácia: Inteligentný Život,

* Materiál: ABS

* Rozmery: 60*60*20 mm

Prečo si vybrať tento produkt?

Rozlúčiť sa použiť diaľkové ovládanie pre každú IČ domáce spotrebiče, ako sú TV, klimatizácia , TV box, svetlo, Ventilátor, Audio, atď.

Môžete na diaľku ovládať tieto zariadenia s ťuknite na položku prstom na mobile App, aj vy ovládanie RF-enabeld zariadenia, ako sú záclony, rooler uzávierky, garážové brány, RF switch, atď.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: