9pcs Deti Montessori Hračky Rodič-dieťa Interaktívne Zubného Lekárstva Montessori Hračka Učebných Pomôcok Non-jedovatý pre Dievča, Chlapca Dieťa

  • €0.83
  • €1.60
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • Názov Značky: JOCESTYLE
  • Číslo Modelu: Montessori Lekári Hračky
  • Odporúčame Veku: 3-6y, 6-12y, 12+y
  • Pohlavie: Unisex
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Plastové

Sku: w14413

9pcs Deti Montessori Lekári Úlohu Hrať Kit Hračky Inteligencie Čistenie Zubov Rodič-dieťa Interaktívne Zubného Lekárstva Učebných Pomôcok Non-jedovatý pre Dievča, Chlapec, Dieťa Vzdelávacie Hračka Darček

Feature:

1. 9 kusov príslušenstva - lekára súprava obsahuje 9 kusov lekára auta.Rôzne príslušenstvo nedovoľte deťom hrať úlohu lekár/sestra/zubár slobodne, poskytnúť deťom príležitosť hrať spolu, a stavať ich túžbu stať lekárov.

2. Lekári a návyky sú zábavné hrať s lekárom obleky, deti predstierať, že lekári s krásne lekára, obleky a odevy, ktoré znižujú strach, že lekári a pestovať dobré návyky, ako je čistenie zubov/umývanie rúk/liečenie rán.Týmto spôsobom sa deti môžu vyrastať zdravo a šťastne!

3. Bezpečných materiálov - lekára hranie rolí hračky sú vyrobené z bezpečného, netoxický a vysoko kvalitného PVC materiálov s vynikajúcou tuhosťou.Deti sa môžu hrať slobodne a lekára oblek nebude ľahko poškodené.V rovnakom čase, lekár oblek je navrhnutý so zaoblenými rohmi na ochranu detí z toho, že je poškriabaný, a to sa ľahko čistí, tak, že budete mať vždy nový lekár šaty.

4. Malé a Prenosné - deti priniesť lekára balík do školy, vonku a priateľov domy na podporu vzťahov s priateľmi.To je najlepšie narodeniny/dovolenka/Vianočný darček.

5. Realistické lekár nástroje - tieto produkty môžu stimulovať deti záujmy a chrániť svoje zuby, tak, že deti môžu zažiť veľkú radosť zo života a stimulovať ich skúmanie sveta!.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (pevninská časť)

Materiál: Plast

Číslo modelu: Montessori Lekári Hračky

Pohlavie: Unisex

Materiál: plast

Farba: červená, žltá, fialová, zelená, modrá, oranžová, náhodné farebné

Vhodný vek: nad 3 roky

Veľkosť: 7.8 * 7.1 * 4.5 cm/3.1*3*1.77 v

Príslušenstvo: zubná model, operačný doska, zubná pasta, striekačka, pinzety, zubná kefka, zubná zrkadlo, zub háčik, zubné vŕtačky

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balíky:

1 Nastavte X Lekári Úlohu Hrať Hračky

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: