Nový Big Blue Pohár Zadok zväčšenie Pŕs,zadku, zväčšovacieho prístroja doplnku, Vákuové Čerpadlo Sacie Zariadenie Zadok Vaccum Stroj

  • €69.10
  • €135.49
( 0 Recenzie )
Dostupnosť: Na sklade

Značky:
  • marutaki masáž, masáž prostaty zariadenia, masér prastatite, stroje masáž, ymh vákuové čerpadlo, penis čerpadlo čerpadlá zväčšovacie, prsia čerpadla držiteľ, knong požičovňa bell, fumpa elektrické čerpadlo, neurčená nohavice
  • Aplikácia: Prsia
  • Certifikácia: CE
  • Hmotnosť: 6KG
  • Názov Značky: Maelsrom
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Vhodné pre: prsia a zadok
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Napätie: 220V-240V/ 50Hz; 100V-120V/ 60Hz
  • Výkon(W): 50w
  • Materiál: ABS & TPR
  • Číslo Modelu: KGW115
  • Veľkosť: Multi Size SML
  • Najväčší poháre: D 21 cm, 18 cm, 15.5 cm, 11.5 cm

Sku: w5579

Maelsrom Vákuové Prsia & Zadok Zdvíhacie Masáž Stroj

Špecifikácia:

Typ položky :Masáž & Relax

Materiál: Bavlna, ABS

Veľkosť balenia :L38*W37*H38cm

Napätie :220V-240V/ 50Hz; 100V-120V/ 60Hz

Výkon :50W

Brutto Hmotnosť :6.0 kg

Farba :Podľa Fotografie Zobraziť

Quanlity: 6cups (11.5 cm, 15.5 cm, 18 cm)

Funkcia:

Špeciálne navrhnutý vákuové čerpadlo môže rýchlo zvýšiť veľkosť a tvar alebo prsia, bez bolesti a zdravotných hrozieb, nezahŕňa kremíka vstrekovacie alebo tlačné a plnenie podprsenka, to by ste mať prirodzené a pekné prsia podľa fyziologické obdobie.

1. Vákuové čerpadlo môže absorbovať tuk a kvapalných častíc, a potom sa im zadajte prsného tkaniva a bunky, nechajte prsia viac rozvinuté.

2. Expulse toxínov a na prečistenie lymfatického systému, zdokonaliť pórov kože, re-build kože, zlepšenie mikro-obehu, zvýši elasticitu kolagénu, výťah visiace svalov, odolať Vrások, aktiváciu pokožky, odstránenie oka taška a dvojité čeľuste, odstránenie vrások a telangiectasis, a liečbe sub-zdravie.

3. Stimulovať hypofýzy na produkt hormón, zvýšenie svalového tkaniva a pružnosť a vlákniny, pokračovať prsia pružnosť a mäkkosť, výťah a rozvíjať pŕs, zlepšiť tvar prsníka, nechať zlepšiť cicať bradavky, stabilizovať účinku liečby.

4. Urýchlenie mastné kyseliny transformácie, bezpečne a efektívne odstránenie nadmerného tuku, zníženiu hmotnosti, slim up tela, odstránenie nadmerného tuku na bruchu, zlepšiť tvar nohy, pevné do pokožky, dokáže uplatňovať pre peeling, bod bicie terapia, lymfodrenáž detoxikácia, liečenie cellulites, zlepšiť zadku, aby si uvedomili, dokonalé telo obrys.

5. Tento špeciálne navrhnutý prístroj môže rýchlo zvýšiť zadok veľkosti a tvaru bez potreby silikónové injekcie alebo operácii.

Prsia Rozvoj:

1. Vyberte si prsia pohár podľa potrieb, pripojte pohár a aspirator zásuvky.

2. Nech zákazníkov pol spánku natiahnuť prsia, kryt prsia s plastické tkaniny, sa nevzťahujú sa na ľudí s vpadli prsia.

3. Zase tlaku vzduchu gombík na najvyšší bod v pohári, zase silu gombík na najnižšom bode, potom stlačte na výber inšpiráciu a zase rytmus gombík na prsia zdvíhanie (alebo stlačte tela, rytmus 1, tela, rytmus, 2 a prsia zdvíhacie striedavo).

4. Dajte pohár na prsia, a nechať prsia a pohár úzko dotkol.Pre ľudí s rôznych veľkostiach prsníka, sa odporúča použiť nástroj na menšie strane 5 krát, než sa uplatňujú na dve strany spoločne.

5. Nastavte silu gombík z slabý, silný, a potom nastavte tlak vzduchu, kým sa zákazníci cítili dobre.

6. Po 20 minútach otočte tlak vzduchu gombík na najvyšší bod, zase silu gombík na najnižšom bode, aby sa z pohára, sa vzťahujú na prsia lifting cream.

Rytmus Masáž Liečby (Prsta Kĺzavý):

1. Vybrať vhodný typ pohybujú končekov prstov, pripojte pohár a inšpiráciu zásuvky s pružné trubice.

2. Zase tlaku vzduchu gombík na najvyšší bod v pohári, zase silu gombík na najnižšom bode, potom stlačte tlačidlo napájania a funkčné možnosť vybrať inšpiráciu a zase rytmus gombík na tvár, rytmus, alebo tele rytmus (alebo stlačte tela, rytmus 1, telo rytmus 2 striedavo, tvár rytmus I a 2 striedavo).

3. Nastavte silu gombík z slabý, silný, a potom nastavte tlak vzduchu, kým sa zákazníci cítili dobre.

4. Po 20 minútach otočte tlak vzduchu gombík na najvyšší bod, a zase silu gombík, aby najnižší bod vzlietnuť pohyblivé prst.

Package Vrátane

1*hosť stroj

6*prsníka pohár

2*spojovacie trubice

1*Manuál

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: